top of page

DONATEURS & VRIENDEN

Dankzij onze donateurs en vrienden kan fanfare La Harpe activiteiten blijven organiseren.

De subisdieëring van muziekverenigingen staat onder druk en evenementen brengen toch elke keer weer de nodige kosten met zich mee.

Fanfare La Harpe is verheugd over het feit dat ze jaarlijks financiële steun van vrienden en donateurs mag ontvangen om de muziekevenementen in Velddriel voort te laten bestaan. Fanfare La Harpe hoopt deze ingeslagen weg te kunnen continueren.

Daarnaast zijn we blij met hulp voor hand en spandiensten.

Iets voor u? Lees hieronder verder hoe het werkt.

VRIEND

Vrienden worden uitgenodigd voor concerten en andere optredens en worden op de hoogte gesteld van - bijzondere - gebeurtenissen in de vereniging.

Wilt u als privépersoon ook vriend worden?

Voor tenminste 25,- euro per jaar verwelkomen wij u van harte als vriend.


Als bedrijf kunt u uiteraard ook vriend worden, de bijdrage is in dat geval  minimaal 50,- euro.

Mail naar Simon Commandeur:

secretariaatlaharpe@gmail.com

DONATEUR

Draagt u de fanfare een warm hart toe, maar vindt u vriend worden geen optie?

Eén keer per jaar komen we als fanfare bij u langs om te vragen of u donateur wilt zijn. Dankzij uw jaarljkse steun kan de fanfare Velddriel voortbestaan en de gezellige concerten en serenades blijven verzorgen.

Hopenlijk mogen we op uw steun blijven rekenen!

HAND EN SPAN DIENSTEN

Bij het organiseren van onze activiteiten komt veel kijken. De organisatiezin van onze leden is groot, maar gelukkig kunnen we ook terugvallen op hulp van andere dorpsverenigingen.

Toch zijn we altijd blij met extra hulp. Lijkt het u leuk om in de voorbereiding van of tijdens onze evenementen  mee te helpen? Heeft u bestuurservaring en wilt u iets voor de fanfare betekenen? Laat het weten aan onze voorzitter Simon Commandeur. We zijn blij met uw hulp!

Activiteiten van Fanfare La Harpe

Fanfare La Harpe kan steunen op een trouwe en vaste groep vrienden en donateurs en daar zijn we heel trots op. Mede door hun steun zijn we in staat om muziek dichtbij de gemeenschap te brengen en daarmee de leefbaarheid en gezelligheid in Velddriel te bevorderen.

bottom of page