De Fanfare bestaat uit ongeveer 40 leden, variërend in de leeftijd van 8 tot 72 jaar. De muzikale leiding van de Fanfare is sinds 2011 in handen van dirigent Jurgen van Nijnantten. Het repertoire van het orkest varieert van pop- tot musicalmuziek en van marsmuziek tot moderne, eigentijdse arrangementen.

De instroom naar het Fanfare orkest gebeurt in principe via de opleiding. Na het behalen van het A-diploma mag men meespelen in het Fanfare orkest. Een andere mogelijkheid om in te stromen is middels voorspelen voor onze dirigent.

De Fanfare heeft ook een eigen slagwerkgroep. De muzikale leiding is in handen van Marcel van Vught. Naast eigen optredens verzorgen de leden van de slagwerkgroep ook de percussie en het slagwerk van het fanfare orkest.

EEN MUZIKAAL GEZELSCHAP

Fanfare La Harpe is het hoofdorkest van onze vereniging en is opgericht in 1892.

HET FANFARE ORKEST

REPETITIE

Fanfare La Harpe repeteert wekelijks op dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in Dorpshuis de Boxhof, te Velddriel.
 

Je bent van harte welkom een repetitie te bezoeken.

 

< Dirigent Jurgen van Nijnatten.
 

OVER ONS

Fanfare La Harpe is een bruisende vereniging en staat centraal bij tal van activiteiten voor Velddriel. Zo organiseren wij het jaarlijkse Zomeravond festijn, Kerstconcert, zijn we van de partij op Koningsdag en bij verschillende muzikale activiteiten.

CONTACT

Secretariaat Fanfare La Harpe

Simon Commandeur
P/a Wordenseweg 37
5334 JA  VELDDRIEL

 

secretariaatlaharpe@gmail.com 

RESERVEER VLAGGEN

© 2021 -  FANFARE LA HARPE - VELDDRIEL 

  • Grey Facebook Icon