top of page

OVER ONS

Fanfare La Harpe is met meer dan 40 leden een bloeiende muziekvereniging voor personen van 8 - 85 jaar in Velddriel. De vereniging bestaat uit een aantal onderdelen waarbij muziek de bindende factor is. Hierbij moet je denken aan het fanfare-orkest , een slagwerkgroep en opleidingsgroep. Voor alle groepen geldt een muzikale ambitie op een goed niveau en gericht op een groot publiek. Hierbij is gezelligheid een belangrijke factor.

MUZIKALITEIT

De muzikale ambities van onze vereniging zijn waarschijnlijk niet de grootste, maar als relatief kleine vereniging weten we ieder jaar de gemeenschap te verrassen met onze top aangeklede concerten en daar zijn we best trots op!

GEZELLIGHEID

Een belangrijk fundament onder ons bestaan als vereniging is 'gezelligheid'. We respecteren iedere persoon en staan altijd open voor nieuwe enthousiast en gezellige muzikanten uit Velddriel of daarbuiten.

BETROKKENHEID

La Harpe is als vereniging een vaste en zeer betrokken steunpilaar voor de gemeenschap van Velddriel. Wij vinden het belangrijk om met de andere verenigingen in Velddriel samen op te werken. Of het nu gaat om een evenement, carnavalsoptocht of liedjesfestival, we zijn er graag bij!

INSTRUMENTEN

Een Fanfare heeft een mooie bezetting en bestaat uit slagwerk en koperen blaasinstrumenten.

Dit is voorbeeld van de soorten koperen instrumenten bij een fanfare.

- Trompetten
- Bugels

- Trombone
- Bas Trombone

- Hoorn

- Bariton
- Tuba

- Bas

- Sopraan Saxofoon

- Alt Saxofoon

- Tenor Saxofoon

En bij dit alles zijn er natuurlijk verschillende stemmen, een eerste, tweede en een derde stem.

PREVIEW KERSTCONCERT

Het jaarlijkse kerstconcert van Fanfare La Harpe is een van de hoogtepunten van het jaar.

Hiernaast een kleine preview van Kerstconcert 2016.

bottom of page