top of page

JUBILEUM 130 JAAR FANFARE LA HARPE

Fanfare La Harpe bestaat 130 jaar en organiseert tal van activiteiten. In het weekend van vrijdag 30 juni, zaterdag 1 juli en zondag 2 juli stond Velddriel op z’n kop tijdens de muziekfeesten op het kerkplein in een grote tent. 

Op zondag 17 december sluiten we het jaar af met een groots Kerstconcert.

a Magical Christmas! - het Jubileum Kerstconcert

Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan organiseerde fanfare La Harpe op zondag 17 december jl. een groot Kerstconcert in de Sint Martinuskerk te Velddriel.

 

Kerst met fanfare La Harpe, dat staat garant voor een magisch concert met weldadige klanken en aanstekende Kerstliederen. Met een prachtig decor en fantastische lichtshows is dit het moment om in Kerstsferen te komen en even de drukte achter je te laten.

A Magical Christmas

Fanfare La Harpe staat bekend om haar toegankelijke en bekende muziek. Zo werden er naast de bekende Kerstliederen als All I want for Christmas en Dreaming of a White Christmas ook een aantal muziekwerken gespeeld, waaronder de adembenemende filmmuziek van Frozen. Twee prinsessen uit het koninkrijk Arendelle spelen hierin de hoofdrol en de jongste prinses bezit magische krachten waarmee ze sneeuw en ijs kan creëren. Toneelvereniging Sint Genesius was voor deze gelegenheid geheel in de stijl verkleed.


Dameskoor Lavande uit Rossum, dat het afgelopen jaar het 10-jarig jubileum heeft gevierd, komt haar opwachting maken in Velddriel. Het enthousiasme van deze dames is aanstekelijk en zal de bezoekers ‘meenemen’ tijdens dit concert.


De slagwerkgroep van La Harpe is een vaste waarde tijdens het Kerstconcert en zij zullen met het melodisch slagwerk, Kerstmuziek modern en eigentijds invullen.

 

Swingend de Kerstdagen in
Speciaal voor dit Kerstconcert komen de dames van BB Bootleg een swingende Kerstperformance verzorgen. Deze dames staan bekend om hun ‘Vintage Music’ en brengen de sferen van de jaren ’30 en ’40 met zich mee, maar steken die in een hedendaags jasje.
 

DOWNLOAD DE FLYER 

FOTO'S JUBILEUMWEEKEND
bottom of page